Om KU Projekt & Job

KU Projekt & Job er en global karriereportal for studerende og nyuddannede ved Københavns Universitet. Sitet er et karriereværktøj som skal understøtte samarbejdet mellem universitetet og omverdenen og sikre at studerende har de bedste forudsætninger for at kickstarte karrieren. Portalen er et samarbejde mellem Københavns Universitet og Graduateland.
For studerende og nyuddannede

Kickstart din karriere

Som studerende har du mulighed for at oprette en personlig profil og personificere sitet ud fra faglighed, kompetencer og jobønsker. En profil giver mulighed for at du kan eksponere dig selv over for attraktive arbejdsgivere via din personlige kompetenceprofil og let abonnere på opslag fra flere hundrede internationale virksomheder og dermed være up to date på de relevante muligheder, der passer til dine behov.

  • Personligt dashboard der nemt og overskueligt viser interessante opslag og virksomheder
  • Forbedrede match og søgeresultater ud fra personlige indstillinger
  • Løbende input omkring match af opslag med din karriereprofil
  • Mulighed for at følge og eksponere dig overfor portalens virksomheder
  • Let og tilgængelig adgang til jobagenter gennem dine profilkriterier

For virksomheder

Find den ideelle kandidat

Virksomheder har mulighed for at komme i kontakt med studerende og nyuddannede her på KU Projekt & Job. Du kan målrette dine tilbud mod specifikke segmenter og på den måde opnå en mere effektiv rekrutteringsproces og forbedring af din employer branding hos de kommende talenter fra København Universitet. Om du søger en studerende til et projektorienteret forløb, længevarende studiejob eller er på jagt efter det rette dimittend til din virksomhed, er KU Projekt & Job din indgang til universitets kandidater.

Find jeres kandidat i dag
Hvad er Graduateland?

Et internationalt netværk

KU Projekt & Job er en del af Graduateland-netværket - et netværk som består af karrieresites for studerende og nyuddannede på tværs af universiteter og interesseorganisationer. Bemærk:
Københavns Universitet er ikke ansvarlig for indhold, der kommer fra andre websites, som er tilgængeligt på dette website.

Dette website kan indeholde links til websites ejet af tredjepart. Københavns Universitet er tager ikke ansvar for tredjeparts håndtering af personlige oplysninger.

Kontakt

Salg, drift og udvikling af KU Projekt & Job administreres af Graduateland ApS.

Hvis du vil vide mere, kontakt venligst Graduateland ApS.

Kontakt Graduateland ApS

Mikkel Thorup Pedersen
Graduateland ApS
Ansvarlig for KU Projekt & Job
Direkte tlf: +45 31197939
E-mail: mtp@graduateland.com

KU Projekt & Job

Er du studerende med behov for teknisk support?
Kontakt KU Servicedesk via http://it.ku.dk/studerende/kontakt/

Er du en virksomhed med spørgsmål omkring erhvervssamarbejde med KU?
Besøg vores erhvervsportal på http://erhverv.ku.dk/