PwC Denmark

Flere industrier

7.575 følgere

I PwC har vi et værdigrundlag, som sætter retningen for den måde, vi arbejder på. Vores værdier er et udtryk for, hvem vi er i PwC, og hvordan vi agerer over for vores kunder, hinanden og samfundet.

Vores værdier

 • Vi udviser integritet, fordi vi træffer de rigtige beslutninger hver gang og leverer højeste kvalitet til vores kunder.
   
 • Vi gør en forskel med vores handlinger, når vi rådgiver om de bedste løsninger med både kunderne, kollegerne og samfundet i tankerne.
   
 • Vi er nærværende over for dem, vi arbejder for og sammen med, fordi vi gør en indsats for at forstå deres ståsted, og hvordan vi kan medvirke til, at de bliver den bedste udgave af sig selv.
   
 • Vi arbejder sammen, fordi vi deler viden og idéer både lokalt og globalt, og vi kommer frem til den bedste løsning på baggrund af et stærkt og mangfoldigt fællesskab.
   
 • Vi tænker innovativt, fordi vi løbende udfordrer status quo og har et åbent mindset omkring potentialet i nye idéer eller andre måder at arbejde på.

PwC som karrierested

Få indblik i, hvordan vi arbejder og den virksomhedskultur, som du vil møde hos os. Vi sætter pris på samarbejde og de fælles succeser, og vi gør meget for at sikre, at vores kolleger er motiverede og har planer for deres udvikling, der passer til deres ambitioner og interesser.

Læs om, hvordan det er at arbejde hos PwC