Specialeprojekt i socialmedia hos Designalite - Room1006

Udløber om 5 dage

Room1006 søger kandidate med interesse og speciale indenfor sociale media og kommunikation - der kan være med til at lave en nye online idenditet for virksomheden -udarbejde strategiplan og procedure for ny media og loyalitet program i virksomheden.

Virksomheden er igang med en transformation fra en analog orienteret drift til en data baseret drift med hele ny IT systemer som RFID løsning til logistik og overvågning af varer.

Kandidate skal have sit speciale og eller interesse indenfor områder.

Sociale media - kommunikation - Omni-channel  - loyalitet. 

Vi tilbyder unikke udforderinger, ansvar samt indflydelse i projekterne. Du bliver en del af en lille arbejdsgruppe med CEO - COO som dine daglig kontakt. 

Der vil blive forhandle vilkår ved interview - vi kan dog nævne betaling af rejseomkostninger og tøjbonus ved opnået milestones. 

Room1006 har drevet mode virksomhed i over 5 år og er kendt i Malmø og skåne regionen for at være en af de bedste viksomheder indenfor segmentet highfashion til Damer og Herrer. 

Nogle af vores partner er brands som Versace - Moncler - Boss - Kenzo - Karl Lagerfeld - Armani. Vi stiller store krav til vores partnerskab med brands og søger hele tiden efter nye upcoming brands til vores lab afdeling. 

Vi er en moderne virksomhed der tager socialt og miljømæssigt ansvar med bærerdygtig produkter og løsninger. Vi stiller de samme krave til brands og supplier til virksomheden.

Room1006 er starte af en visionær og passioneret founder der sætter store værdi på velkvalificeret og dedikeret personer der vil indgå i et vinderteam. 

Det er et Internship projekt - men hvis du har erhvervserfaringer vil vi meget gerne hører fra dig. Send din ansøgning og lad os mødes til et interview

Bemærk: Når du ansøger specialeopslag, er der særlige krav, der skal opfyldes, for at du kan inkludere det som en del af dit uddannelsesforløb. For nærmere information omkring godkendelseskriterierne, kontakt venligst din studievejleder ud fra følgende oversigt. Studie- og Karrierevejledning