Bæredygtige fødevarer: Upcycling af væskestrømmen fra mask i ølproduktion hos Institut for Fødevarevidenskab - Københavns Universitet

Beskrivelse:
Circular Food Technology (CFT) upcycler mask fra bryggerierne. De forarbejder masken således at de opnår en væskefraktion som kan omdannes til drikbare væsker. Væskerne i masken har noter fra den øl den stammer fra, der er derfor tale om rigtigt meget variation i smags og aromastoffer. I forbindelse med udviklingsarbejdet ønsker CFT at arbejde sammen med studerende der ønsker at lave sensoriske analyser, instrumentelle analyser (f.eks GCMS eller GCO analyser), UHT behandling, HPP behandling, samt forbruger analyser på væskefraktionen. CFT har på nuværende tidspunkt udviklet produkter baseret på væsken, men er også åbne over yderligere produktudviklingsarbejde.

Kontaktperson:
Lektor Mikael Agerlin Petersen, map@food.ku.dk

Bemærk: Når du ansøger specialeopslag, er der særlige krav, der skal opfyldes, for at du kan inkludere det som en del af dit uddannelsesforløb. For nærmere information omkring godkendelseskriterierne, kontakt venligst din studievejleder ud fra følgende oversigt. Studie- og Karrierevejledning

Husk at nævne, at du fandt dette opslag på KU Projekt & Job