Jyske Bank

Banking & Finance

2,542 followers

God plads til dig, der virkelig vil … Du kan gøre en forskel i en anderledes bank. Er du på jagt efter faglige udfordringer under eller efter studiet? – så tjek lige den næststørste danske finanskoncern, som også er et af Danmarks største it-udviklingshuse.

Praktikant, studentermedhjælper, bachelor, graduate eller nyuddannet?

Uanset hvor langt du er i dine studier, og hvor du har dine primære faglige interesser, så er der gode og udfordrende karrieremuligheder i Jyske Bank. Vi beskæftiger en bred vifte af specialister; fra finansøkonomer og dataspecialister til udviklere, analytikere, strateger, jurister og kommunikatører. Hos os får du ansvar, udfordringer og beføjelser i forhold til dine kompetencer og karriereambitioner.

Jyske Bank-koncernen er Jyllands største finansielle arbejdsplads, og koncernen rummer Jyske Bank, Jyske Realkredit, Jyske Invest og Jyske Finans. Derfor kan en karriere i Jyske Bank-koncernen udvikle sig i præcis den retning, du har ambition om

Bliv graduate i Jyske Bank-koncernen

Som graduate i Jyske Bank-koncernen får du mulighed for at prøve dine færdigheder af i forskellige jobfunktioner på tværs af en stor koncern.

  • Stor koncern med mange forskellige muligheder
  • Individuelt forløb – ikke to mennesker er ens
  • Fast mentor – udvikling og feedback

Værdierne binder os sammen

Du vil opleve, at vores værdier ikke bare er tomme ord. Det er ledetråde, som binder os sammen og styrer vores handlinger. Hver dag. Internt og eksternt. Værdier, der gør Jyske Bank til en anderledes bank. Fagligt og socialt. Vi tilbyder gode arbejdsforhold, medarbejderfordele og fleksibilitet til at forene arbejdslivet med familie og fritid. Omgangstonen er afslappet, der er flere sociale arrangementer i løbet af året og mulighed for at deltage i et socialt og fagligt ungenetværk.

Her har du værdierne

• Helhedssyn og sund fornuft • Åben og hæderlig • Anderledes og uhøjtidelig • Ligeværd og engagement • Handlekraftig og vedholdende