PwC Denmark

Multiple industries

7,575 followers

Mød nogle af vores kvindelige ledere i PwC

Det er afgørende for PwC at sikre lige muligheder for alle og ikke mindst, at vi også kan fastholde og udvikle vores kvindelige talenter. Vi har både som virksomhed, men også i et samfundsmæssigt perspektiv, en opgave i at fremme kønsdiversitet i erhvervslivet, og for vores virksomhed betyder dette kvinder i ledelse.

 

Her kan du møde en række af vores kvindelige ledere i PwC, som på hver deres måde gør en forskel for samfund, kunder og kolleger.

 

Mød flere af vores kvindeligere ledere her.

Anna von Kaufmann

Anna arbejder som manager i PwC’s Consulting-afdeling, hvor hun bl.a. har fokus på at forebygge økonomisk kriminalitet i nogle af de største danske virksomheder. Hun er desuden udvalgt som et af årets største unge talenter i Berlingskes Talent 100.

 

Karina Hejlesen

Karina er partner i og medejer af PwC, og hun er en af de førende eksperter i skatteret.

“Jeg er heldigvis opdraget til, at man skal tage de muligheder, der byder sig til. Har man evnerne, har man også en forpligtelse til at bruge dem. Mine medsøstre skal lære at tro på sig selv og gribe efter chancen, når den er der. Og så skal de turde sige, at det skal være på visse betingelser på jobbet og derhjemme,” siger hun.

Elife Savas

Elife er Partner i Assurance i PwC og uddannet statsautoriseret revisor. Hør Elife fortælle om, hvordan hun er nået dertil, hvor hun er i dag og hvilke valg, hun har truffet i sit arbejdsliv.

"Der har været mange mennesker på min vej, der har troet på mig og satset på mig. Det har været fedt og nok en af grundene til, at jeg er der hvor jeg er," siger Elife.