Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Public

308 followers

 

Som graduate får du lov at følge vores specialister på tæt hold, ligesom du bliver en del af et leveranceteam med eget opgaveansvar. Vi vil naturligvis klæde dig på med relevante kurser og certificeringer, så du løbende får fyldt værktøjskassen.

Som graduate vil du blive tilknyttet en mentor og bliver desuden en del af graduate-teamet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Her er løbende sociale og faglige arrangementer, der giver dig et godt netværk på tværs af organisationen.

 

At være graduate i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

"Det bedste ved at være graduate er alle de muligheder, det bringer med sig. Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en spændende og kompleks organisation, som moderniserer og udvikler it- og forretningsløsninger i Skatteforvaltningen, og det er et privilegie at få mulighed for at få indblik i alle de forskellige processer og tilgange."

- Graduate, Caroline Juhl

"Som graduate i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er jeg blevet kastet ud i store komplekse udfordringer sammen med yderst kompetente kolleger, som alt sammen er med til at klæde mig rigtig godt på til fremtidige udfordringer, samtidig med at mit arbejde gør en forskel for den enkelte dansker"

- Graduate, Simon Juhl Andersen

Interesseret? Tag et kig her

Læs mere om vores graduateprogram og mød nogle af vores nuværende graduates her: https://www.ufst.dk/graduate/