Bæredygtige fødevarer: Upcycling af væskestrømmen fra mask i ølproduktion at Institut for Fødevarevidenskab - Københavns Universitet

Beskrivelse:
Circular Food Technology (CFT) upcycler mask fra bryggerierne. De forarbejder masken således at de opnår en væskefraktion som kan omdannes til drikbare væsker. Væskerne i masken har noter fra den øl den stammer fra, der er derfor tale om rigtigt meget variation i smags og aromastoffer. I forbindelse med udviklingsarbejdet ønsker CFT at arbejde sammen med studerende der ønsker at lave sensoriske analyser, instrumentelle analyser (f.eks GCMS eller GCO analyser), UHT behandling, HPP behandling, samt forbruger analyser på væskefraktionen. CFT har på nuværende tidspunkt udviklet produkter baseret på væsken, men er også åbne over yderligere produktudviklingsarbejde.

Kontaktperson:
Lektor Mikael Agerlin Petersen, map@food.ku.dk

Attention: When applying for this thesis, remember that there are specific regulations and requirements that needs to be met in order for you to include it as part of your education. For more information on criteria, please contact your local student advisor as outlined here Faculty student advisors (in Danish)

Remember to mention that you found this position on UCPH Projects & Jobs