Maskmel og dets applikation i fødevarer at Institut for Fødevarevidenskab - Københavns Universitet

Beskrivelse:
Ønsker du at arbejde med en af de nyeste fødevarer? Circular Food Technology (CFT) har opfundet en metode hvor de omdanner restproduktet mask fra bryggerier til smagsfulde, protein- (20%) og fiberrigt (50%) maskmel. Disse maskmel markedsføres under brandet Agrain® i blandt andet Irma. Der er fire typer af maskmel: pilsner maskmel, IPA maskmel (hvor nødde og karamel noter fra masken kan smages), stout maskmel (hvor noter af kaffe og chokolade fra de mørke øl typer indgår), samt whisky maskmel (den har en sød smag). Da maskmel er et nyt produkt, mangler der stadig viden om disse meles optimale brug i bagning mm. CFT ønsker derfor at samarbejde med studerende der har interesse i at lave et speciale om melens udvikling i interaktion med andre ingredienser og under forskellige forarbejdningsprocesser, projektet kan derfor indeholde sensorik, GCMS, GCO, samt forbrugeranalyser.

Kontaktperson:
Lektor Mikael Agerlin Petersen, map@food.ku.dk

Attention: When applying for this thesis, remember that there are specific regulations and requirements that needs to be met in order for you to include it as part of your education. For more information on criteria, please contact your local student advisor as outlined here Faculty student advisors (in Danish)

Remember to mention that you found this position on UCPH Projects & Jobs